Барааны тайлбар:
#Дэлбээлдэг_Лаванда цэцгийн цай (Lavander tea)
Лаванда цэцэгийг эртний Ромын дээдсүүд усанд орохдоо ванндаа хийж анхилам үнэрийг нь биендээ шингээдэг байсан бөгөөд #Хатадын_цэцэг хэмээн нэрлэдэг байжээ.
Ингээд дундад зууны үед Лаванда цэцгийг үнэртэн, эмийн ургамалын зорилгоор түгээмэл хэрэглэх болжээ. Анх Шведын ботаникч Carl von Linne 1753 онд уг цэцгийг тарималжуулж тариалсан байна.
Лаванда цэцгийн цай нь өдрийн турш таньд таатай, анхилуун сайхан үнэр болон мэдрэмж төрүүлэх органик төгс цай. Атиоксидантаар хамгийн баялаг цай бөгөөд хатаасан #нимбэгтэй уухад хамгийн тохиромжтой.
Лаванда цэцгийн цайны нь
Хэрэглэгчийн сэтгэгдэл